Even voorstellen

Joyce Diederik, aangenaam! Ik ben het gezicht achter Kaartjelief. Ik woon samen met Kevin en samen hebben wij de twee leukste zoons van de wereld: Finn ('14) en Noan ('19)

En bij Finn is het eigenlijk allemaal begonnen... Vanwege een switch van werklocatie, bij mijn vorige baan als persoonlijk begeleider op een werk- en trainingscentrum voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke beperking, moest ik ontwerpsoftware leren kennen en ermee leren werken. Ik was destijds zwanger van Finn en bedacht me dat het ontwerpen van een geboortekaartje wel een goede oefening zou zijn. Dat dit (oefen)ontwerp uiteindelijk ook zijn definitieve geboortekaartje werd, had ik toen nog niet voorzien ;)

Maar je kan wel zeggen dat ik was aangestoken met het design-virus!  Vanaf toen greep ik eigenlijk iedere mogelijkheid aan om leuke items te ontwerpen: een leuke naambanner op zijn babykamer, kerstkaarten, uitnodigingen voor verjaardagen, fotoboek, invulboeken... verzin het maar en ik maakte het. Hierdoor kreeg ik ook steeds vaker de vraag of ik dat ook voor anderen wilde doen, en zo is het balletje gaan rollen en is uiteindelijk Kaartjelief ontstaan!