Wholesale Kaartjelief – Algemene Voorwaarden

 

Algemeen

Verkoop vindt alleen plaats aan (web)winkels ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met een geldig BTW nummer. Bestelde producten zijn alleen bedoeld voor wederverkoop en niet voor eigen gebruik. De (web)winkelier heeft toestemming de productfoto's en -teksten van de Kaartjelief-producten te gebruiken op zijn/haar website voor verkoopdoeleinden, zoals deze te vinden zijn op www.kaartjelief.nl

 

Prijzen

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW daar Kaartjelief gebruik maakt van de KOR-regeling.
Bij verkoop van de producten dient de originele verkoopprijs gehanteerd te worden zoals deze op www.kaartjelief.nl staat vermeld. Een lagere verkoopprijs is niet toegestaan. Wanneer blijkt dat de (web)winkel eigenaar zich hier niet aan houdt, heeft Kaartjelief het recht de overeenkomst te ontbinden.

Gedurende de, in de prijslijst vermelde, geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden producten niet verhoogd. Prijswijzigingen als gevolg van verandering in BTW-tarieven voorbehouden.

Prijsverhogingen binnen 3 maanden na de totstandkoming van de overeenkomst zijn alleen toegestaan indien zij het gevolg zijn van wettelijke regelingen of bepalingen.

 

 

Minimaal orderbedrag

Het minimale orderbedrag bedraagt €25,- exclusief verzendkosten.

 

Verzending en Verzendkosten

Nederland: € 5,95 per order

België: € 8,75 per order

Gratis verzending vanaf €75,-

Alle orders worden verzonden via PostNL met Track & Trace.

 

Betaling

Betaling dient voorafgaand aan de levering plaats te vinden. Dit kan gebeuren via  iDeal, Bancontact, Overschrijving, of Betaalverzoek.

 

Levertijd

Indien alle artikelen op voorraad zijn, worden deze binnen 2-3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Indien niet alle artikelen voorradig zijn, wordt de gehele bestelling binnen 5-7 werkdagen verzonden. Mocht de levering onverhoopte vertraging oplopen, wordt dit via een e-mail kenbaar gemaakt.

 

Levering

Geleverde producten dienen onmiddellijk na ontvangst geïnspecteerd te worden

Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u ons hier zo snel mogelijk per e-mail van op de hoogte te stellen.

Kaartjelief is niet aansprakelijk voor ontstane schade tijdens het transport.

 

 

Herroepingsrecht

Een order kan binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Met uitzondering van alle Naamelastieken. Maak dit kenbaar middels een e-mail naar info@kaartjelief.nl De 14 dagen gaan in op de dag van ontvangst van de order. In de tijd tussen ontvangst en retour zal het product slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product behouden wenst te worden. Er dient zorgvuldig omgaan te worden met de artikelen en de verpakking. Indien de order geretourneerd wordt dienen de artikelen ongebruikt te zijn en dient dit voor zover mogelijk in de originele verpakking te gebeuren.

Bewaar bij retournering het bewijs van verzending goed, dit dient tevens als bewijs van tijdig retour.

Indien er binnen 14 dagen geen beroep is gedaan op het herroepingsrecht en de order niet naar Kaartjelief is teruggezonden, is de koop definitief en worden producten niet meer teruggenomen.

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de (web)winkeleigenaar.

Alleen bij een retournering van een volledige order worden kosten van de heenzending terug betaald.

Het totaalbedrag van de geretourneerde producten en eventuele verzendkosten worden uiterlijk 30 dagen na ontbinding terugbetaald aan de (web)winkeleigenaar.

 

Bedrijfsgegevens

Kaartjelief

Joyce Diederik

Burg. Van Gentsingel 7

2636 BP Schipluiden

info@kaartjelief.nl

 

KvK: 70422311

BTW: 179424324B01

IBAN: NL14KNAB0256954011